Facts om mig:
Jeg er en fyr, som bor i Farum nord for København, men oprindeligt er jeg født i Teheran, Irans hovedstad i 1975. Jeg kom til Danmark i 1988, som flygtning alene uden mine forældre og min søster. Vi blev først genforenet i 1990, hvilket jeg er meget glad for at det skete for mig.

Nu bor jeg i min egen lejlighed sammen med min kat Pambe. Jeg ejer et par firmaer, hvor jeg hovedsagligt arbejder med webdesign og webudvikling. Derudover arbejder jeg med service, rekruttering og formidling af hjælper til mennesker med handicap. Jeg er også involveret i nogle projekter, såsom politiske, handicap,- og integrationrelateret. Jeg kan godt lide at hjælpe andre mennesker og fører mine idéer og drømme ud i livet.

Jeg er en glad, energisk, sympatisk, kærlig, åben, modig og frygtløs person, som til tider kan være lidt skør. Jeg er heller ikke bange for at tage chancer i mit liv, for hvis jeg vil gør noget jeg virkelig brænder for, så gør jeg det og tager mit ansvar og de konsekvenser der nu kommer, uden at jeg fortryder det jeg har gjort.

Min livsfilosofi er at være positiv, respektfuld, taknemlig og nyde livet, dele ud af sin kærlighed og tage sig af andre mennesker uden at man gå på kompromis med sig selv. Jeg tror at det er meget vigtigt at vi følger vores drømme og hjerte og ikke hør efter de mennesker, som ikke tro på at vi selv kan muliggøre vores drømme eller som kun tænker på deres eget ego, godtbefindelse og behov. Så dette er mit råd til dig, hvis du gerne vil være lykkelig og opnå dit fulde potentiale.

Jeg har mange interesser. Jeg er meget interesseret i andre kultur og sprog, som persisk, arabisk, tyrkisk, frank og spansk. Lige nu er jeg i gang med at lærer spansk. Jeg kan snakke farsi, dansk, engelsk og lidt fransk og spansk og meget lidt tyrkisk og arabisk. Mine andre interesser er selvudvikling, coaching, meditation, læse, skrive, politik, mad, religion, rejser, videnskab, teknologi, f1, musik og film.

Jeg kan fortælle dig at jeg har et genetisk handicap ved navn duchennes muskeldystrofi, som gøre at jeg ikke kan gendanne hele min muskelmasse, hvilket betyder at jeg gradvis mister min muskelmasse. I dag sidder jeg i el-kørestol og bruger respirator hele tiden, men jeg har et godt helbred og styrke, jeg bliver aldrig syg.

Du er velkommen til skrive til mig under kontakt, hvis du har lyst eller har spørgsmål.


Kærlig hilsen, Farhang